085 – 00 37 000

Over Kratjewat

Toen topontwerper Jos Brinkman zich meldde met een idee voor een multifunctioneel kratje, begon het creatieve brein van Bob Graafsma gelijk overuren te draaien. In alles ziet Bob een uitdaging en niks is hem te gek! Binnen het kratjewat team zorgt dit voor veel dynamiek, energie en chaos! Het project kan hem niet geweldig en uitdagend genoeg zijn. Mocht je een leuk idee hebben, dan kun je altijd terecht bij de duizendpoot die Bob is.

 

Kratjewat is nooit meer hetzelfde! Nu sociaal, regionaal en hip samen zijn gebracht kan Gijs weer rustig slapen! In het financiële brein heerst tevens een enorm enthousiasme voor alles dat een idealistische kern heeft! Mochten er problemen de kop op doen, dan zorgt Gijs voor de rust en mooie helikopterview. Hij kan tevens zorgen dat projecten haalbaar worden en zodoende voor meerdere partijen bereikbaar!

kratjewat-fruit-1-1

Samen zijn wij kratjewat.nl

Gijs Flinterman
Gijs Flinterman

Financiële Brein

Bob Graafsma

Creatieve Brein

Tevreden klanten

Mijn zoontje naar voetbaltraining brengen is er een stuk makkelijker op geworden! Zoontje achterop, tas in het krat. Enige nadeel; het doet mijn zoontje helaas niet beter voetballen.

Kratjewat is baas! De chickies zitten mij nog eerder te checken als ik aan kom fietsen.

Ik ben de enigste in de klas met een stoer houten kratje van Kratjewat. Mijn vriendjes vinden hem heel mooi. Ik ben ben bang dat zij er binnenkort ook één willen. – Luuk (8)

Tijdens de winterwelvaart in Groningen heb ik een krat aangeschaft! Omdat ik mijn handen vol met boodschappen had, boden de heren aan om mijn krat thuis te bezorgen en zodoende hoefde ik helemaal geen moeite te doen om dit fantastische kratje thuis bezorgd te krijgen!

De boekenkast die ik van de kratjes heb gemaakt is een echte ”eye-catcher” in de woonkamer!